Bedrijfsfiets in uw huisstijl

Voor bedrijven heeft Companybikes aantrekkelijke mogelijkheden om een volledig fietsenpark te leveren, al dan niet voorzien van de huisstijl van het bedrijf. Wij bouwen onze eigen fietsen waarbij wij enkel gebruik maken van A kwaliteit onderdelen. 

Wilt u een naamsticker op uw fiets of sticker met uw logo? Dit is mogelijk voor alle fietsmodellen die we hebben. 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw eigen bedrijfsfietsen te bespreken. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)20 530 47 44. Mailen kan natuurlijk ook via ons contactformulier. Zie hier de link voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Bedrijfsfietsen

Unisexfiets met logo

Bedrijfsfiets met logo

Meer informatie

Offerte aanvragen

Damesfiets met logo

Tulp 2 Damesfiets

Meer informatie

Offerte aanvragen

Herenfiets met logo

Tulp4 Herenfiets

Meer informatie

Offerte aanvragen

Bedrijfsfiets met logo heeft een positieve uitstraling voor uw merk

Companybikes.com is een social enterprise waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid krijgen zinvol en eerlijk werk te verrichten waarbij persoonlijke ontwikkeling van belang is. Er wordt gebruik gemaakt van echte "Tulp-fietsen" van Nederlandse bodem die volledig door ons team in Maastricht worden geassembleerd en klaar gemaakt voor onze klanten. 

Ben u opzoek naar een marketingfiets? Wij leveren fietsen door heel Nederland met logo voor uw merk en bedrijf. Zodat uw medewerkers op gezonde manier mobieler worden en uw bedrijf positief onder de aandacht wordt gebracht. Reclame op je fiets brengt zo veel voordelen met zich mee!

We beschikken over meerdere modellen fietsen die allemaal worden opgebouwd in Maastricht met hoogwaardige A-kwaliteit onderdelen en componenten. We vinden het belangrijk dat u een goede en daarmee veilige fiets krijgt zodat uw medewerkers veilig van A naar B kunnen gaan. 

Wanneer u opzoek naar een volledig fietspark voor uw bedrijf voorzien van onderhoudsmogelijkheden bent u bij ons aan het goede adres. We leveren 0-1000 fietsen met daarbij een Noord-Europees dekkend service netwerk zodat we u volledig kunnen ontzorgen. Companybikes.com levert campingfietsen, fietsen voor FMCG merken met reclame erop, fietsen voor gemeentes en overheden, leasebedrijven en noem maar op. Kortom we kunnen voor u altijd een passende reclame fiets maken.

Meer informatie