Bosch fiets logo

Bosch Bedrijfsfietsen

Bosch Carservice garagebedrijf fietsen

Bosch Tulp bedrijfsfiets
Bosch Car Service Leenfiets

In samenwerking met Bosch Car Service hebben we leenfietsen gebouwd die worden ingezet bij verschillende Bosch garagebedrijven. De fietsen worden ingezet als leenfiets en als bedrijfsfiets en zijn voorzien van bosch reclame en tekst.

Voor de leenfiets zijn we uitgegaan van een stevige gebouwde Tulp Uniseks fiets waar meerdere mensen comfortabel op kunnen rijden. Door gebruik te maken van een stalen frame en hoge kwaliteit onderdelen gaat deze fiets lang mee ondanks intensief gebruik.

 

"Dankzij Companybikes.com kunnen wij onze klanten stevige en betrouwbare leenfietsen aanbieden

Bosch Car Service"

 

Heeft u ook interesse in een leenfiets of fietsen voor uw garagebedrijf voorzien van uw logo? Klik dan hier voor het opvragen van een vrijblijvende offerte. 

 

Tulpfietsen van Companybikes.com zijn 100% MVO

De bedrijfsfietsen die door Companybikes.com zijn ontworpen worden volledig op maat geproduceerd voor uw bedrijf. Elke fiets wordt samen met u ontwikkeld zodat u straks optimaal kunt geniet van uw bedrijfsfiets met logo.

Companybikes.com is een zogenaamde social enterprise; een commercieel bedrijf maar met een duidelijke maatschappelijke missie. Een groot deel van onze medewerkers bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven deze mensen de mogelijkheid te groeien en we geven ze werk om trots op te zijn. Wij ervaren een sterke verantwoordelijkheid om MVO verantwoordelijk te werk te gaan in onze dagelijkse praktijk en in samenwerking met onze klanten.

Stel zelf uw fiets samen

Stel zelf uw bedrijfsfiets samen met onderdelen en verschillende kleuren

Tulpfiets voor garage bedrijven

Speciaal voor garagebedrijven hebben we een bedrijfsfiets ontwikkeld

Reclame fiets kopen?

Branded fietsen die stevig zijn en lang meegaan