Activatie voor Chocomel

Chocomel bedrijfsfiets

Marketing activatie met Chocomel fietsen

In samenwerking met Chocomel hebben we bedrijfsfietsen ontwikkeld die als fieldmarketing tool kunnen worden ingezet tijdens activatie momenten. Speciaal voor deze activatie hebben we de fietsen volledig in de kleurstelling van Chocomel gemaakt.

De fietsen zijn volledig gespoten en bewerkt in de juiste RAL-kleuren. Ook is er gebruik gemaakt van een karakteristieke houten krat op de fiets waardoor de fiets een iets meer transport karakter heeft gekregen.

Heeft u ook interesse in een bedrijfsfiets die volledig voor uw merk is gepersonaliseerd en die u kunt inzetten als activatie middel? Klik dan hier voor het opvragen van een vrijblijvende offerte.

Tulpfietsen van Companybikes.com zijn 100% MVO

De bedrijfsfietsen die door Companybikes.com zijn ontworpen worden volledig op maat geproduceerd voor uw bedrijf. Elke fiets wordt samen met u ontwikkeld zodat u straks optimaal kunt geniet van uw bedrijfsfiets met logo.

Companybikes.com is een zogenaamde social enterprise; een commercieel bedrijf maar met een duidelijke maatschappelijke missie. Een groot deel van onze medewerkers bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven deze mensen de mogelijkheid te groeien en we geven ze werk om trots op te zijn. Wij ervaren een sterke verantwoordelijkheid om MVO verantwoordelijk te werk te gaan in onze dagelijkse praktijk en in samenwerking met onze klante

Stel zelf uw bedrijfsfiets samen

Stel zelf uw bedrijfsfiets samen met onderdelen en verschillende kleuren

Tulpfiets voor fieldmarketing doeleinden

Speciaal voor fieldmarkering activaties hebben we een bedrijfsfiets gemaakt

Nederlandse fietsen

De Tulpfietsen van Companybikes.com zijn in Nederland ontwikkeld en gebouwd