Coop Tulp bedrijfsfiets met logo

Coop bedrijfsfietsen

Coop bedrijfsfietsen met logo

Coop supermarkten kwam bij ons met de vraag om een fiets te ontwikkelen die zij in een winactie voor de klanten van Coop konden inzetten. Van belang voor Coop was dat het betrouwbare en degelijke fietsen zouden zijn volledig opgemaakt in de huisstijl van Coop supermarkten.

We hebben hiervoor gebruik gemaakt van de Tulp 1 fiets die we volledig hebben gespoten in specifieke RAL-kleuren en hebben voorzien van het Coop logo. Ook hebben we een houten krat toegevoegd aan de fiets voorzien van het Coop logo en tekst.

Tulpfietsen van Companybikes.com zijn 100% MVO

De bedrijfsfietsen die door Companybikes.com zijn ontworpen worden volledig op maat geproduceerd voor uw bedrijf. Elke fiets wordt samen met u ontwikkeld zodat u straks optimaal kunt geniet van uw bedrijfsfiets met logo.

Companybikes.com is een zogenaamde social enterprise; een commercieel bedrijf maar met een duidelijke maatschappelijke missie. Een groot deel van onze medewerkers bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven deze mensen de mogelijkheid te groeien en we geven ze werk om trots op te zijn.
Wij ervaren een sterke verantwoordelijkheid om MVO te werk te gaan in onze dagelijkse praktijk en in samenwerking met onze klanten.

Stel zelf uw fiets samen

Stel zelf uw bedrijfsfiets samen met onderdelen en verschillende kleuren

Tulpfiets voor fieldmarketing doeleinden

Speciaal voor fieldmarkering activaties hebben we een bedrijfsfiets gemaakt

Nederlandse fietsen

De Tulpfietsen van Companybikes.com zijn in Nederland ontwikkeld en gebouwd