Hotelfiets Adornes

Bedrijfsfiets Hotel Adornes

Hotelfietsen voor Hotel Adornes

Hotel Adornes uit Brugge kwam bij ons met de vraag om sterke en betrouwbare hotelfietsen te ontwikkelen. Zodat de gasten van Hotel Adornes in de mooie regio waar zij zitten mobiel kunnen zijn en de stad Brugge verder kunnen ontdekken. Van belang voor Hotel Adornes was de uitstraling en betrouwbaarheid van de fietsen. We hebben gebruik gemaakt van Tulp Uniseks fietsen met verstelbaar zadel zodat meerdere klanten op de fiets kunnen rijden. Ook hebben we gebruik gemaakt van de specifieke RAL kleur van Hotel Adornes om de fietsen volledig in hun huisstijl op te maken.

 

Bedrijfsfiets Adornes

Tulpfietsen van Companybikes.com zijn 100% MVO

De bedrijfsfietsen die door Companybikes.com zijn ontworpen worden volledig op maat geproduceerd voor uw bedrijf. Elke fiets wordt samen met u ontwikkeld zodat u straks optimaal kunt geniet van uw bedrijfsfiets met logo.

Companybikes.com is een zogenaamde social enterprise; een commercieel bedrijf maar met een duidelijke maatschappelijke missie. Een groot deel van onze medewerkers bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven deze mensen de mogelijkheid te groeien en we geven ze werk om trots op te zijn. Wij ervaren een sterke verantwoordelijkheid om MVO verantwoordelijk te werk te gaan in onze dagelijkse praktijk en in samenwerking met onze klanten.

Stel zelf uw fiets samen

Stel zelf uw bedrijfsfiets samen met onderdelen en verschillende kleuren

Tulpfiets voor Hotels

Speciaal voor hotels hebben we een hotelfiets ontwikkeld. Stevig, mooi en betrouwbaar

Reclame fiets kopen?

Branded fietsen die stevig zijn en lang meegaan