Kaarskoffie fiets companybikes.com

Kaars Koffie

Kaarskoffie en Companybikes.com

Voor Kaars Koffie hebben we een bedrijfsfiets met logo ontwikkeld die volledig in de
huisstijlBedrijfsfiets met Logo van Kaars Koffie is en wordt ingezet voor het transporteren van medewerkers en marketing doeleinden.

Van belang voor kaarskoffie is dat de fiets dezelfde uitstraling heeft als het merk en daarom is ook gebruik gemaakt van hoogwaarde materialen en afwerking. De fiets is volledig in de huisstijl van Kaars Koffie opgebouwd en voorzien van verschillende logo's
op zowel de houtenkrat, het frame en de jasbeschermers. 

Tulpfietsen van Companybikes.com zijn 100% MVO

De bedrijfsfietsen die door Companybikes.com zijn ontworpen worden volledig op maat geproduceerd voor uw bedrijf. Elke fiets wordt samen met u ontwikkeld zodat u straks optimaal kunt geniet van uw bedrijfsfiets met logo.

Companybikes.com is een zogenaamde social enterprise; een commercieel bedrijf maar met een duidelijke maatschappelijke missie. Een groot deel van onze medewerkers bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven deze mensen de mogelijkheid te groeien en we geven ze werk om trots op te zijn. Wij ervaren een sterke verantwoordelijkheid om MVO verantwoordelijk te werk te gaan in onze dagelijkse praktijk en in samenwerking met onze klanten.

Stel zelf uw fiets samen

Stel zelf uw bedrijfsfiets samen met onderdelen en verschillende kleuren

Tulpfiets voor garage bedrijven

Speciaal voor garagebedrijven hebben we een bedrijfsfiets ontwikkeld

Reclame fiets kopen?

Branded fietsen die stevig zijn en lang meegaan