E-bike voor bedrijven

Branded E-bike Tulp
Branded E-Bike
E-Bike Leasing

E-bike voor bedrijven met logo

Bent u opzoek naar E-bikes voor uw bedrijf voorzien van logo? Met deze Tulp elektrische fiets geeft u op een positieve en groene manier vorm aan mobiliteit en de uitstraling van uw merk.

De ideale reclame fiets dus om uw werknemers op te laten fietsen. De Tulp elektrische fiets heeft een goede actieradius waardoor de fiets goed kan worden gebruikt voor korte en lange stukken.

Ook bieden wij u graag de mogelijkheid aan om een volledig fleet management plan voor uw E-bikes op te zetten. Van tracking tot remote locking, docking en sharing voor E-bikes we hebben alle middelen in huis. Zie hier onze pagina voor fleet management oplossingen.

Specificaties

* Actieradius is afhankelijk van belasting, zoals gewicht van berijder en cargo, ondersteuningsstand, etc.
Type fiets E-bike voor bedrijfsmatig gebruik
Motor: Bafang, 250W tot 40Nm
Accu Samsung, 36v, 13Ah, optie voor 15,6Ah Actieradius: 50-80 km*
Display Led display
Remmen Schijfremmen
Wielmaat 28” Schwalbe
Frame Hoogte 50 CM
Verlichting Led voor-achter aangesloten op de accu
Zadel Knus, gelcoat
Voorvork RST, dubbele vering
Banden Schwalbe Marathon Plus
Slot Abus ART goedgekeurd
Accessoires Bel, quick en relaease zadelspanner

Maak uw bedrijf groener en mobieler met E-bikes van Companybikes.com

Als bedrijf bent u opzoek naar een groene en flexibele manier van mobiliteit. Ook wilt u uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht brengen door uw fietspark te voorzien van reclame uitingen of uw bedrijfslogo. De gezondheid van uw werknemers zal toenemen zodra zij gebruik maken van de fiets in plaats van de auto op ander openbaar vervoer. 

De Tulp E-bikes zijn op Nederlandse bodem ontwikkeld speciaal voor bedrijfsmatig gebruik. Er wordt gebruikt van een zeer stevig aluminium frame waar zowel dames als mannen goed op kunnen zitten. Deze E-bike kan dus tegen een stootje en intensief gebruik. 

Door gebruik te maken van een bafang motor in het voorwiel garanderen we rijdgemak en veiligheid voor de gebruiker. De bafang motor heeft een vermogen van 250W en 40Nm. Dit zorgt voor genoeg kracht en vermogen om bij heuvel en tegenwind toch goed voorruit te komen.

De accu die gebruikt wordt is van Samsung en heeft een 36V capaciteit. De accu is verwerkt in de downtube van het frame en is daarmee minder zichtbaar als wanneer deze onder het zadel zou zitten. De controller op het stuur is overzichtelijk en voorzien van LED display zodat het voor iedereen een gemakkelijk te gebruiken controller is. Qua actieradius gaan we bij een 13.0Ah accu uit van tussen de 60-80 kilometer waarbij we met een 15.6Ah accus uitgaan van 90-120 kilometer. Dit is echt wel geheel afhankelijk van de omstandigheden waarin de fiets wordt gebruikt. 

Kijk hier voor meer informatie

 

Meer informatie

Stel zelf uw bedrijfs E-bike samen

Wij ontwerpen de E-bike voor u voorzien van logo, tekst en kleuren.

E-bike onderhoud en service

Wij bieden u een volledig pakket van onderhoud en service aan.

Stevige en duurzame E-bike voor bedrijfsmatig gebruik

We maken gebruik van een stevige en degelijke E-bike die u bedrijfsmatig kunt inzetten.