Assemblage banner

Fietsassemblage

Fietsassemblage

Bent u opzoek naar een partner die voor u het volledige proces van assemblage, opslag, distributie, service en afterservice voor u kan beheren of een deel hiervan? Companybikes.com biedt vanuit haar faciliteit in Maastricht deze verschillende services aan voor zowel OEM's als fietsenwinkels. 

We hebben als fiets werkplaats ervaring met allerlei soorten materialen. Zo zijn we bekend en ervaren in het werken met aluminium, staal en carbon frames. We hebben alle faciliteiten aanwezig om ook echt de materialen te kunnen bewerken indien nodig. 

Als het om E-bikes gaat en de gebruikte techniek hebben wij ruime ervaring met motoren, accu's, controlers en interne-externe bekabeling. We hebben ervaring in het werken met systemen van Bosch, Brose, Bafang en Nuvinci(enviolo). Onze monteurs zijn gecertificeerd om met deze producten te werken. Ook kunnen wij de opslag en verwerking van accusystemen aan in ons warehouse en werkplaats. 

Verder hebben wij ruime ervaring in het assembleren en afmonteren van MTB's en racefietsen van allerlei merken. Daarbij kunnen we werken met veel voorkomende componenten van Sram, Shimano en Campagnolo. 

 

E-Bike Assemblage

Distributie en Sales Fulfilment

Flexibele Productie Capaciteit