Bedrijfsfietsen in Nederland Lease

Bedrijfsfietsen Nederland E-Bike

Branded E-Bike leasen
E-Bike Leasing
E-Bike Bafang Lease
E-Bike FietsLeaseHolland

E-bike leasing voor bedrijven in Nederland

Bent u opzoek naar het leasen van een elektrische fiets of reguliere fiets voor uw bedrijf voorzien van uw logo en tekst? Vanuit Companybikes.com bieden we de mogelijkheid om elektrische fietsen te leasen of reguliere fietsen in combinatie met een onderhoudscontract en verzekering. Wij bieden u een volledig fleet management systeem aan dat kan worden geleased voor een vast bedrag per maand.

E-bike leasen, het hoeft niet ingewikkeld te zijn, wij bieden de E-bike en het onderhoud aan waarbij onze partners de lease en verzekering voor haar rekening neemt. U kunt alles in 1 keer bij ons afsluiten zonder tussenkomende partijen of meerdere loketten. 

Speciaal voor bedrijven hebben we e-bike leasing opgezet waarbij we gebruik maken van de Tulp E-bike die volledig in Nederland is opgebouwd en samengesteld. Deze E-bike is stevig en duurzaam en kan worden voorzien van reclame met logo in allerlei verschillende kleuren. 

De Tulp E-bike is voorzien van een sterke 250W bafang voorwielmotor die zorgt voor een veilige en stabiele snelheidsopbouw. De bafang motor is ook geschikt voor het rijden van langere stukken of bijvoorbeeld door de regen en bergopwaarts. Zie hier onze Tulp E-bike voor meer technische specificaties. 

Companybikes.com levert de E-bike volledig gepersonaliseerd en voorzien van uw reclame op de fiets. Het onderhoud van de E-bike wordt periodiek gedaan door onze goed opgeleide fiets technicus die op locatie of bij ons in de fabriek service aan kan bieden. Het is van belang voor het behoud van uw E-bike dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd. Hiervoor bieden wij een in het lease-bedrag een onderhoudsschema aan. 

 

Meer informatie

Companybikes.com en bedrijfsfietsen Nederland

Samen met onze lease partners hebben we aantrekkelijk pakket opgezet aan lease mogelijkheden en verzekeringen voor E-bikes en reguliere fietsen. Wilt u meer informatie ontvangen en een op maat gemaakte offerte, klikt u hier

Wat regelen wij voor u?

 • Reparatie & Onderhoud?
  • Op locatie en op basis van het aantal gereden kilometers
  • Gebruik van A-kwaliteit onderdelen
 • Verzekering 
  • Uw E-bike of fiets verzekering kunt u direct bij ons afsluiten 
  • All-risk verzekering van uw E-bike(s)
 • Garantie
  • Wij bieden op al onze E-bikes een extra accu garantie aan
  •  

Bijtelling fiets van de zaak 2020

Vanaf 2020 wordt het makkelijk om als bedrijf een lease fiets te organiseren voor medewerkers. De bijtelling gaat naar een tarief van 7% en de administratie omtrent gereden kilometers wordt makkelijk gemaakt dan in vorige regeling. 

De 7% bijtelling geldt over de consumenten advies prijs van de fiets inclusief de accessoires die erop de fiets zitten. Mocht de gebruiker nog een eigen bijdrage leveren aan de fiets wordt het bedrag waarover bijtelling wordt gerekend lager met deze eigen bijdrage. 

De Tulp E-bikes en reguliere fietsen zijn ideaal om in te zetten als bedrijfsfiets in Nederland of daarbuiten. Zie hier het assortiment van fietsen die via een leaseregeling kunnen worden aangeboden aan uw werknemers. Ook kunt u bij ons terecht voor volledige fietsplannen en fleetmanagement oplossingen. 

Informatie aanvragen