Nieuws

Nieuws

Nieuwe E-bike toegevoegd aan assortiment Companybikes.com

Gepubliceerd op 28-12-2019 12:12

Sinds halverwege 2019 heeft Companybikes.com de beschikking gekregen over een eigen ontwikkelde E-bikes die kunnen worden ingezet als bezorg E-bike of E-bike voor bedrijven in combinatie met logo en bedrijfskleuren. Voor kleine tot grote ondernemers in de voedsel branche is het nu mogelijk om een kwalitatief zeer hoogstaande E-bike te leasen of aan te schaffen met een bijbehorend landelijk dekkend service contract. 

Ook voor ondernemers of HR afdelingen die opzoek zijn naar een volledig op maat gemaakt fietsenplan waarin een E-bike kan worden aangeboden aan medewerkers is deze fiets zeer geschikt. 

Zie hier de link naar onze pagina voor bezorg E-bike en de mogelijkheden. Wilt u direct informatie ontvangen over de bezorg E-bike klikt u hier

Tulpfietsen start met companybikes.com

Gepubliceerd op 16-09-2019 17:05

Vanaf augustus 2019 is Tulpfietsen gestart met companybikes.com als platform voor alle branded fiets projecten gericht op bedrijven, gemeentes en organisatie.

Om beter in te spelen op de internationale vraag naar bedrijfsfietsen met logo heeft Tulpfietsen BV besloten om companybikes.com opnieuw te lanceren. De fietsen die als basis dienen voor de bedrijven zullen nog steeds 100% worden geassembleerd in Nederland en zullen ook nog steeds het merk Tulpfietsen dragen.

De specialisatie op het gebied van reclame fietsen, fietspark inrichtingen en bedrijfsfietsen met logo neemt onverminderd toe onder de nieuwe naam van companybikes.com

Companybikes.com levert volledige fiets fulfilment projecten waarbij alles van assemblage, personalisatie, design, ontwikkeling, service en logistiek aanbod komt. Voor fietsparken van 1 tot 1000 fietsen kan je bij companybikes.com en Tulpfietsen nog steeds terecht!

Nieuwe website Companybikes.com

Gepubliceerd op 16-09-2019 17:05

Vanaf september 2019 gaat de nieuwe website van companybikes.com live! Nog steeds een Tulpfietsen bedrijf alleen dan specifiek gericht op B2B fietsen verkoop. Waarbij de nadruk nog steeds ligt op gepersonaliseerd reclame fietsen voorzien van bedrijfslogo.